Служителка на резиденция Царска Бистрица тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко през

...
Служителка на резиденция Царска Бистрица тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко през
Коментари Харесай

Свидетел на инцидента в Боровец: Тъпчеха Калина с кисело мляко

Служителка на резиденция " Царска Бистрица "  тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко от самото начало след злополуката. Донесла ѝ сред 6 и 8 кофички. Това твърди пред Нова тв очевидец на случая.

В събота дъщерята на някогашния министър-председател Симеон Сакскобургготски беше хваната с над 1,5 промила алкохол в кръвта откакто блъсна преграда на хотел в Боровец. Тя е отказала да даде кръвна проба след случая. Вчера служителка в „ Царска Бистрица ”, която е била в колата с Калина, описа своята версия, че чиновници на хотела са били груби с Калина директно след удара в бариерата.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва злополуката, подава сигнал до полицията. Обадили му се негови чиновници, че жена се е блъснала два пъти в бариерата и в кашпата и се е пробвала да избяга.

„ Тя беше боса и се разхождаше по този начин по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела по какъв начин се споделя, би трябвало да има ЕГН, само че не помнела кое е ”, твърди мъжът по Нова тв. 

Според наемателя на хотела агресията идвала тъкмо от участничката в пътния случай. След злополуката тя подгонила негов чиновник и го блъснала с телефона си три пъти по скулата.

На мястото на удара минути по-рано е имало мъж. По щастливо стичане на събитията го избавя.

" Съжалява, когато човек направи неточност, няма как да не се поправи, да не съжалява. Разтревожена беше, обезпокоена, и тя е човек ". Това сподели пред телевизията Величка Петрова, служител в двореца „ Царска Бистрица “, която е била в колата с княгиня Калина по време на случая.

Петрова разказва, че колата се блъснала в бариерата, когато  " обиден господин, който беше там, със мощ дръпна врата, извади ключа, евентуално при взимане на ключа леко са я наранили ". 

" Слязохме от колата, пристигнаха полицейските чиновници и започна разпитът ", уточни още тя.

Петрова акцентира, че не може да каже дали дъщерята на Симеон Сакскобургготски е използвала алкохол преди да се качи на автомобила. 

" Придружавам княгиня Калина до Боровец, до Самоков, вие разбирате, че аз не съм на тяхната маса, не знам какво ядат и пият ", сподели още служителката. 

Районната прокуратура в Самоков към този момент повдигна обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво положение. За сходно провинение я грози от 1 до 3 години затвор или санкция до 1500 лева Възможно е да ѝ бъде повдигнато още едно обвиняване за нанасяне на материални вреди. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР